Veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Het antwoord op veel vragen vindt je hieronder in de (FAQ) veelgestelde vragen.

Wat valt er onder garantie? Zit je nog in de garantietijd en is er geen aanwijsbare reden voor het defect van je apparaat? Dan valt het onder de garantie en kan je ermee terug naar de winkel. Blijkt bij de reparatie dat het niet onder de garantie valt, dan wordt het behandeld als schade. In dit geval betaal je alleen het eigen risico.

Mijn product kan niet worden gerepareerd, wat nu? Wij nemen dan snel contact met je op. Je ontvangt een vervangend product, gelijkwaardig (aankoopwaarde) aan je oude product.

Wat gebeurt er met mijn oude product als ik een nieuwe krijg uitgekeerd? Dit wordt op een milieuvriendelijke en veilige manier vernietigd.

Wat vervelend dat je schade hebt. Geen zorgen! Wij lossen het op. Houd je polisnummer en product bij de hand, en meld je schade via Mijn account.

Volg je status van je reparatie gemakkelijk via Mijn account. Of stuur ons een e-mail naar info@nowinsure.com.

Wat vervelend dat je schade hebt na een reparatie. Je hebt altijd 3 maanden garantie op je reparatie. Binnen die tijd kan je een nieuwe schadeclaim bij ons indienen via Mijn account.

Ben je op vakantie? Ga dan naar een erkend reparatiecentrum en vraag een offerte op. Stuur deze offerte op naar info@nowinsure.com. Onze afdeling schade zal deze beoordelen. Bij akkoord kan je ons het betaalbewijs doorsturen. Wij betalen de declaratie dan binnen 14 werkdagen aan je terug.

Heb ik een eigen risico? Ja bij elke individuele claim heb je een eigen risico. De hoogte van het eigen risico kan je vinden in je polisblad. Je polisblad kan je vinden in Mijn account.

Waar vind ik mijn IMEI of serienummer? Dit vindt je achter de accu van je product, op de aankoopfactuur of op de doos waarin je het product hebt ontvangen. Je kunt ook *#06# intoetsen en klik vervolgens op bellen. Het IMEI-nummer verschijnt dan in het beeldscherm.

Moet ik een back-up maken? Dat is altijd verstandig, want dit doet het reparatiecentrum niet. We kunnen helaas niet beloven dat alle data bewaard blijft.

Kan ik gebruik maken van een leentoestel? In ons pakket zit helaas geen leentoestelservice.

Hoe zet ik de functie ‘Find my iPhone’ uit? Ga op je iPhone naar ‘Instellingen’ -> ‘iCloud’ -> ‘Zoek mijn iPhone’. Hier kan je de functie aan- en uitzetten. Je hebt hiervoor het wachtwoord van je Apple ID nodig. Doet je iPhone het niet meer? Dan kan je via www.icloud.com ook het apparaat verwijderen uit de Cloud.

Afhandeling diefstalclaim. Binnen 5 werkdagen ontvang je schriftelijk bericht. Heb je recht op vervanging? Dan krijg je hetzelfde of een gelijkwaardig product. LET OP: je hebt een eigen risico (zie polisvoorwaarden) en niet elke claim is gedekt.

Waar vind ik mijn IMEI of serienummer? Dit vindt je achter de accu van je product, op de aankoopfactuur of op de doos waarin je het product hebt ontvangen. Je kunt ook *#06# intoetsen en klik vervolgens op bellen. Het IMEI-nummer verschijnt dan in het beeldscherm.

Hoe zet ik de verloren-modus aan? Dat doe je door in te loggen met je Apple ID (die je gebruikt voor iCloud) bij ‘Zoek mijn iPhone’ Je kunt hierheen gaan door hier te klikken. Vervolgens tik je in de lijst ‘Apparaten’ op het apparaat dat je wilt opsporen of vergrendelen. Heb je ‘Delen met gezin’ ingesteld? Dan worden de apparaten van je gezinsleden onder hun naam weergegeven. Via ‘Acties’ zie je de volgende opties: ‘Verloren’ of ‘Vergrendel’. Volg vervolgens de instructies op het scherm.

Snel en gemakkelijk je zaken zelf regelen? Op elk moment kan je in Mijn account je persoonsgegevens inzien en wijzigen.

Snel en gemakkelijk je zaken zelf regelen? Op elk moment kan je in Mijn account je adresgegevens inzien en wijzigen.

Snel en gemakkelijk je zaken zelf regelen? Op elk moment kan je in Mijn account je IBAN-nummer inzien en wijzigen.

Het verzekeringspakket Silver biedt dekking tegen:

Valschade
Stootschade
Ongevalschade
Waterschade
Defecten na de garantie
Schade door brand of bliksem
Schade door overspanning
Schade door dieren
Schade door eigen schuld
Andere externe oorzaken

Het verzekeringspakket Gold biedt dekking tegen:

Valschade
Stootschade
Ongevalschade
Waterschade
Defecten na de garantie
Schade door brand of bliksem
Schade door overspanning
Schade door dieren
Schade door eigen schuld
Andere externe oorzaken
Diefstal / Beroving

Betalingen inzien? Een overzicht van al je betalingen kan je in Mijn account inzien.

Ik krijg een melding van een mislukte incasso, wat nu? Als de premie niet of niet tijdig kan worden geïncasseerd ontvang je van ons hiervan bericht en start het aanmaantraject. Op korte termijn proberen wij de premie opnieuw te incasseren, wanneer dit meermaals niet lukt wordt de dekking opgeschort. Na verloop van tijd wordt de vordering uitbesteed. We vragen je daarom vriendelijk om ervoor te zorgen dat bij ons altijd de juiste IBAN-gegevens bekend zijn en de incasso iedere maand mogelijk te maken.

Hoe betaal ik mijn premie? Betaling aan nowinsure.com kan tot nu toe alleen via een automatische incasso. Hiervoor geef je een machtiging af bij het aanvragen van de verzekering.

Facturen inzien & downloaden? Een overzicht van al je facturen kan je in Mijn account inzien & downloaden.

Heb je een achterstand met betalen? In Mijn account kun je zien om welke facturen het gaat en wat de reden is waarom wij niet konden incasseren. We vragen je vriendelijk de volgende incasso wel mogelijk te maken.

Waar vind ik mijn klantnummer? Je kunt je klantnummer vinden op het verzekeringscontract (polisblad). En op je bankafschrift. Ook hebben wij een acceptatie e-mail naar je gestuurd met daarin je klantnummer. Ben je het klantnummer kwijt stuur dan een e-mail naar info@nowinsure.com.

Je account aanmaken! Registreren doe je eenmalig met de volgende gegevens. Klantnummer, Postcode en e-mailadres. Nu registreren.

Hoe kan ik inloggen? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om in te loggen op Mijn account.

Wachtwoord vergeten? Geen probleem. Met je e-mailadres kan je het wachtwoord hier opnieuw instellen.

Waar vind ik mijn (contract) polisnummer? Je kunt je (contract) polisnummer vinden op het verzekeringscontract (polisblad). En op je bankafschrift. Ook hebben wij een bevestigingsmail naar je gestuurd met daarin je (contract) polisnummer.

Waar vind ik mijn polisblad? Bij het afsluiten van een verzekering, krijg je direct een bevestigingsmail inclusief je polisblad. Ook kan je het polisblad bekijken in Mijn account.

Wat jammer dat je wilt opzeggen. Je kunt je verzekeringen opzeggen via mijn account.

Wil je de verzekering binnen de 14 dagen bedenktijd opzeggen? Stuur een e-mail naar info@nowinsure.com.

Ja bij elke individuele claim heb je een eigen risico. De hoogte van het eigen risico kan je vinden in je polisblad. Je polisblad kan je vinden in Mijn account.

Bij bepaalde verzekeringen kan je zelf de hoogte van het eigen risico bepalen, bijvoorbeeld bij telefoon verzekeren.

Ik wil de polisvoorwaarden inzien! Heel verstandig dat je de polisvoorwaarden wilt inzien. De polisvoorwaarden kan je op onze website vinden, of download direct.

Ik wil de verzekeringskaart inzien! Heel verstandig dat je de verzekeringskaart wilt inzien. De verzekeringskaart kan je op onze website vinden, of download direct.

Ik wil de algemene voorwaarden inzien! Heel verstandig dat je de algemene voorwaarden wilt inzien. De algemene voorwaarden kan je op onze website vinden, of download direct.