Daarom ben je verzekerd:

 • Afsluiten tot 6 maanden na aankoop

 • Bij ons geen poliskosten

 • Tot 14 dagen bedenktijd

 • Maandelijks opzegbaar (minimale looptijd 3 maanden)

 • Achteraf betalen

 • Wereldwijde dekking

 • Zowel particulier als zakelijk afsluiten

Voorwaarden en verzekeringskaart:

Smartphone verzekeren

Bereken je premie in ⏱️ 30 sec
Nee
Ja
Verzekeren vanaf

Premie incl. assurantiebelasting.

Een initiatief van harmony-logo

Daarom ben je verzekerd:

 • Afsluiten tot 6 maanden na aankoop

 • Bij ons geen poliskosten

 • Tot 14 dagen bedenktijd

 • Maandelijks opzegbaar (minimale looptijd 3 maanden)

 • Achteraf betalen

 • Wereldwijde dekking

 • Zowel particulier als zakelijk afsluiten

Voorwaarden en verzekeringskaart:

Hiervoor is je smartphone straks verzekerd

Valschade
Bescherming tegen schade door vallen, zoals gebarsten schermen of kapotte onderdelen. Zelfs een kleine val kan aanzienlijke schade veroorzaken aan je smartphone.
Stootschade
Dekking voor schade door stoten en vallen. Je smartphone is beschermd tegen harde klappen die interne en externe schade kunnen veroorzaken.
Ongevalschade
Verzekerd tegen onverwachte ongevallen. Of het nu een val is of een botsing, je smartphone is gedekt tegen alle onvoorziene gebeurtenissen.
Waterschade
Bescherming tegen waterschade door ongelukjes, zoals omgevallen drankjes of als je je smartphone in het water laat vallen.
Defecten na de garantie
Dekking voor mechanische en elektronische defecten na afloop van de fabrieksgarantie. Je smartphone blijft beschermd tegen storingen, zelfs na jaren van gebruik.
Schade door brand of bliksem
Je smartphone is verzekerd tegen schade door brand en bliksem.
Schade door overspanning
Dekking voor schade door stroompieken en overspanning.
Schade door dieren
Bescherming tegen schade veroorzaakt door huisdieren of andere dieren.
Schade door eigen schuld
Verzekerd tegen schade door eigen schuld, zoals het per ongeluk laten vallen van je smartphone of een drankje erop morsen.
Andere externe oorzaken
Dekking voor schade door externe oorzaken zoals extreme weersomstandigheden of ongelukken buiten je controle.
Diefstal / Beroving
Je smartphone is verzekerd tegen diefstal en beroving, inclusief roof en inbraak uit afgesloten voertuigen.
Optioneel
 • Valschade
 • Stootschade
 • Ongevalschade
 • Waterschade
 • Defecten na de garantie
 • Schade door brand of bliksem
 • Schade door overspanning
 • Schade door dieren
 • Schade door eigen schuld
 • Andere externe oorzaken
 • Diefstal / Beroving
 • Optioneel
smartphone-dekking

Gedekte schades en defecten

Bij Nowinsure begrijpen we dat je smartphone een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven is. Daarom bieden we uitgebreide dekking voor verschillende soorten schade en defecten die je telefoon kan oplopen. Onze dekking omvat onder andere ongevalsschade, defecten na de garantieperiode, en waterschade, zodat je altijd kunt rekenen op een snelle en efficiënte oplossing wanneer er iets misgaat met je apparaat. Meer weten over het kiezen van de juiste telefoonverzekering? Lees dan hier verder.

Ongevalsschade verwijst naar beschadigingen die optreden als gevolg van onvoorziene en plotselinge gebeurtenissen van buitenaf, zoals vallen of stoten. Dit kan leiden tot fysieke schade aan je telefoon, zoals gebarsten schermen of gebogen frames. Defecten na garantie dekken de interne defecten die kunnen optreden nadat de fabrieksgarantie van je smartphone is verlopen, zoals problemen met de batterij of moederbord. Waterschade kan optreden door contact met vloeistoffen, zoals omgevallen drankjes of blootstelling aan regen, en kan ernstige gevolgen hebben voor de functionaliteit van je apparaat. Bij Nowinsure zorgen we ervoor dat je snel weer gebruik kunt maken van je toestel, ongeacht het type schade.

Lees hier de 5 belangrijkste redenen om een telefoonverzekering te overwegen.

smartphone-schade

Reparatieproces

Ons reparatieproces is ontworpen om jou zo snel en efficiënt mogelijk te helpen bij schade aan je smartphone. Wanneer je een schadegeval meldt, bepalen wij of je toestel gerepareerd wordt, vervangen wordt door een gelijkwaardig product, of dat je een uitkering ontvangt ter waarde van de dagwaarde van het toestel. Bij reparatie wordt je toestel naar een van onze erkende reparateurs gestuurd, die zorgen voor een snelle en kwalitatieve reparatie. Als reparatie niet mogelijk is, ontvang je een gelijkwaardig product dat voldoet aan je behoeften en verwachtingen. Indien reparatie of vervanging niet mogelijk is, bieden we een uitkering aan ter waarde van de dagwaarde van het toestel. Voor elke schadeclaim geldt een eigen risico, zoals vermeld in je polis.

Benieuwd wat jij kan doen om je smartphone te beschermen? Lees dan dit artikel. Benieuwd naar het verschil tussen een telefoonverzekering en de fabrieksgarantie? Kijk dan eens hier.

  Zo eenvoudig werkt het

 • verzekering-afsluiten-stap-1
  Stap 1
  Sluit een
  verzekering af
 • verzekering-afsluiten-stap-2
  Stap 2
  Geniet onbezorgd
  van je product
 • verzekering-afsluiten-stap-3
  Stap 3
  Schade, defect of diefstal?
  Snel online geregeld!
smartphone-reparatie

Schade en diefstal melden

Bij Nowinsure is het melden van schade een eenvoudig en transparant proces. Wanneer je schade aan je smartphone ondervindt, is het belangrijk om deze zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen, aan ons te melden. In het geval van diefstal moet je binnen 24 uur aangifte doen bij de politie en je provider op de hoogte stellen om je simkaart te laten blokkeren (lees meer over wat te doen bij smartphone diefstal). Voor ongevalsschade of defecten dien je het beschadigde product aan ons over te dragen. Het is niet toegestaan om het product door een andere dan onze erkende reparateurs te laten repareren. Bij het indienen van een claim is het belangrijk om ons binnen 48 uur alle benodigde bewijsstukken te overhandigen, zoals het aankoopbewijs. Dit zorgt ervoor dat we je claim snel en efficiënt kunnen afhandelen, zodat je weer gebruik kunt maken van je toestel.

Top 10 meest gestelde vragen

De telefoonverzekering van Nowinsure dekt verschillende vormen van schade aan je telefoon, zoals val-, stoot-, en waterschade, evenals schade als gevolg van diefstal en vandalisme, afhankelijk van het gekozen verzekeringsplan.

De telefoonverzekering van Nowinsure dekt fysieke schade aan je telefoon, inclusief gebroken schermen, defecte onderdelen, en waterschade. Ook diefstal en vandalisme zijn doorgaans inbegrepen, afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket.

Je kunt gemakkelijk een telefoonverzekering bij Nowinsure afsluiten door online naar onze website te gaan en het gewenste verzekeringsplan te selecteren. Volg daarna eenvoudig de instructies om je telefoon te registreren en de verzekering af te sluiten.

Nowinsure biedt verschillende verzekeringsplannen voor telefoons, variërend in dekking en prijs. We hebben basisplannen die bescherming bieden tegen de meest voorkomende schades, evenals uitgebreidere plannen met extra dekkingsopties.

Ja, je kunt je oude telefoon ook verzekeren bij Nowinsure, mits deze nog goed functioneert en in goede staat verkeert op het moment van inschrijving. Er kunnen echter bepaalde beperkingen van toepassing zijn, afhankelijk van de leeftijd en conditie van het toestel.

Als je telefoon beschadigd is, dien dan eenvoudig een claim in via ons online klantportaal of neem contact op met onze klantenservice. We begeleiden je door het claimproces en zorgen voor een snelle afhandeling.

Ja, diefstal van je telefoon is meestal gedekt door de telefoonverzekering van Nowinsure, mits je dit hebt opgenomen in je gekozen verzekeringspakket. We raden aan om de polisvoorwaarden te controleren voor specifieke details over de dekking.

Ja, hoewel onze verzekering een breed scala aan schade dekt, zijn er bepaalde uitsluitingen en beperkingen die van toepassing kunnen zijn, zoals schade door opzet, nalatigheid of schade aan accessoires. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Je kunt wijzigingen in je verzekeringsgegevens eenvoudig doorgeven via ons klantportaal of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je een nieuw toestel hebt gekocht, zorgen we ervoor dat je verzekeringsdekking wordt bijgewerkt.

Ja, waterschade aan je telefoon wordt doorgaans gedekt door de telefoonverzekering van Nowinsure, mits je deze dekking hebt opgenomen in je verzekeringsplan. Zorg ervoor dat je de polisvoorwaarden controleert voor specifieke details over de dekking van waterschade.