Waarom je telefoon verzekeren bij nowinsure.com?

 • Afsluiten tot 12 maanden na aankoop

 • Bij ons geen poliskosten

 • 14 dagen bedenktijd

 • Achteraf betalen

 • Wereldwijde dekking

 • Zowel particulier als zakelijk afsluiten

Voorwaarden en verzekeringskaart:

Telefoon verzekeren

Bereken je premie in ⏱️ 30 sec
Nee
Ja
Verzekeren vanaf

Premie incl. assurantiebelasting.

Een initiatief van

Waarom je telefoon verzekeren bij nowinsure.com?

 • Afsluiten tot 12 maanden na aankoop

 • Bij ons geen poliskosten

 • 14 dagen bedenktijd

 • Achteraf betalen

 • Wereldwijde dekking

 • Zowel particulier als zakelijk afsluiten

Voorwaarden en verzekeringskaart:

Telefoon verzekeren bij Nowinsure

Welkom bij Nowinsure! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je mobiele telefoon goed te verzekeren tegen onverwachte gebeurtenissen. Daarom bieden we een aparte telefoonverzekering met uitgebreide dekking voor verschillende situaties. Met onze wereldwijde dekking ben je zelfs beschermd als er iets met je telefoon gebeurt terwijl je op reis bent. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent, zodat je bij schade veroorzaakt door diefstal of ongelukken kunt rekenen op financiële ondersteuning. Onze missie is om jou te helpen de beste telefoonverzekering te kiezen die perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Het vergelijken van verzekeringen is een belangrijke stap in het keuzeproces. Het aanbod is groot. Het aantal verzekeraars op de markt overweldigend. Bij Nowinsure proberen we de keuze voor een passende verzekering zo eenvoudig mogelijk maken. Zo vind je altijd de beste telefoonverzekering die past bij jouw mobiele telefoon en budget.

Bij ons zitten valschade, waterschade en andere ongelukken die zich in het dagelijks leven kunnen voordoen standaard in de dekking. Je kunt additioneel kiezen voor een specifieke diefstaldekking. Dan is je mobiele telefoon volledig verzekerd en loop je geen financieel risico bij schade of verlies. Met onze duidelijke polisvoorwaarden weet je precies wat er gedekt is en waar je op kunt rekenen.

Als verzekeraar willen we ervoor zorgen dat je een uitstekende klantbeleving hebt. Ons gebruiksvriendelijke klantenportaal stelt je in staat om gemakkelijk schademeldingen in te dienen en je polis te beheren. We staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. Bovendien zijn we trots op de positieve ervaringen van onze klanten en de tevredenheid die ze overhouden aan contact met onze service en onze schadeafhandeling.

Bij Nowinsure begrijpen we dat het verzekeren van je kostbaarheden, zoals je smartphone, een belangrijke stap is. We bieden je gemoedsrust en bescherming tegen onverwachte gebeurtenissen. We vinden het ook belangrijk om transparant te zijn over onze premies en eigen risico’s, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. We streven ernaar om jouw waardevolle spullen te verzekeren.

Kies daarom voor Nowinsure als dé aanbieder van jouw telefoonverzekering. Neem de tijd om onze dekkingen te vergelijken en vind de beste telefoonverzekering die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. We zijn er om je te helpen en gemoedsrust te bieden in geval van onvoorziene gebeurtenissen. Je telefoon verzekeren doe je bij Nowinsure. Nog niet volledig overtuigd? Lees hier de 5 belangrijkste redenen om een telefoonverzekering te overwegen.

Hiervoor ben je verzekerd

 • Valschade
 • Stootschade
 • Ongevalschade
 • Waterschade
 • Defecten na de garantie
 • Schade door brand of bliksem
 • Schade door overspanning
 • Schade door dieren
 • Schade door eigen schuld
 • Andere externe oorzaken
 • Diefstal / Beroving
 • Optioneel

Onverwachte gebeurtenissen: een ongeluk zit in een klein hoekje

Het beschermen van je elektronische apparaten, zoals mobiele telefoons en laptops, is van groot belang. Een verzekering voor smartphones kan je helpen om je mobiele telefoon te beschermen tegen verschillende risico’s. Of je nu een nieuw toestel hebt gekocht of al een tijdje gebruikmaakt van je huidige telefoon, het is verstandig om na te denken over de juiste bescherming. Benieuwd wat jij kan doen om je smartphone te beschermen? Lees dan dit artikel.

Een van de veelvoorkomende risico’s is het laten vallen van je mobiele telefoon. Val- en stootschade kunnen leiden tot defecten en onbruikbaarheid van je toestel. In geval van schade is het belangrijk om snel te handelen en je mobiele telefoon ter reparatie aan te bieden. Sommige telefoonverzekeringen bieden ook diefstaldekking, zodat je gedekt bent als je telefoon gestolen wordt.

Naast mobiele telefoons kunnen laptops ook gevoelig zijn voor schade. Denk aan ongelukken zoals waterschade of het per ongeluk laten vallen van je laptop. Inbraak is ook een veelvoorkomend risico, vooral als je je laptop regelmatig buitenshuis gebruikt. Het is daarom belangrijk om te overwegen je laptop te verzekeren tegen dergelijke gevaren.
Het melden van schade is een essentieel onderdeel van het verzekeringsproces. Zodra er zich een incident voordoet, zoals diefstal of schade, moet je dit zo snel mogelijk aan je verzekeraar melden. Een snelle schademelding kan ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk wordt geholpen en dat de nodige stappen worden genomen om je schade te vergoeden of je apparaat te repareren.

Bij Nowinsure begrijpen we het belang van het eigen risico bij het afsluiten van een telefoonverzekering. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen voordat de verzekering in werking treedt bij schade of diefstal. Het kan per verzekering verschillen, dus zorg ervoor dat je dit goed begrijpt voordat je een beslissing neemt. We streven ernaar om je duidelijk inzicht te geven in het eigen risico dat van toepassing is op onze telefoonverzekeringen, zodat je de kosten kunt anticiperen en een weloverwogen keuze kunt maken. Benieuwd naar het verschil tussen een telefoonverzekering en de fabrieksgarantie? Kijk dan eens hier.

Een aparte telefoonverzekering met wereldwijde dekking

Bij het afsluiten van de beste telefoonverzekering is het belangrijk om de polisvoorwaarden en dekking goed te begrijpen. In deze cluster gaan we dieper in op enkele relevante aspecten met betrekking tot het beleid en de dekking van verzekeringen.

De polis is het officiële document dat de afspraken tussen jou en de verzekeraar bevat. Het is essentieel om de polisvoorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat je een telefoonverzekering afsluit. Hierin staan de rechten en plichten van zowel de verzekerde als de verzekeraar vermeld. Zorg ervoor dat je alle details begrijpt en vragen stelt als er iets niet duidelijk is.

Naast de polisvoorwaarden is de premie een belangrijk aspect bij het kiezen van een verzekering. Dit is het bedrag dat je regelmatig moet betalen om de dekking te behouden. Het is belangrijk om de premie te vergelijken met de geboden dekking om ervoor te zorgen dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Houd er ook rekening mee dat de premie kan variëren op basis van factoren zoals het type telefoonverzekering, het verzekerde bedrag en je eigen risico.

Een klantenportaal kan handig zijn bij het beheren van je telefoonverzekering. Dit online platform stelt je in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot je polisgegevens, schademeldingen in te dienen en wijzigingen aan te brengen in je verzekering. Het is belangrijk om te controleren of de verzekeraar een gebruiksvriendelijk klantenportaal biedt, zodat je op elk gewenst moment je verzekering kunt beheren.

Verschillende verzekeraars bieden verschillende dekkingsniveaus aan. Het is belangrijk om te begrijpen welke specifieke dekkingen worden geboden en of deze aansluiten bij je behoeften. Denk hierbij aan diefstaldekking. Sommige verzekeringen bieden bijvoorbeeld een breed scala aan dekkingen, terwijl andere zich meer richten op specifieke risico’s. Zorg ervoor dat je de dekkingsdetails begrijpt voordat je een beslissing neemt.

Bij Nowinsure begrijpen we dat het begrijpen van de polisvoorwaarden, premie, klantenportaal en dekkingen essentieel is bij het afsluiten van de beste telefoonverzekering. We streven ernaar om je een transparante en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor onze verzekering. We staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen en zorgen, en om ervoor te zorgen dat je telefoon goed beschermd is. Meer weten over het kiezen van de juiste telefoonverzekering? Lees dan hier verder.

  Zo eenvoudig ben je verzekerd bij nowinsure.com

 • Stap 1 verzekering afsluiten
  Stap 1
  Sluit een
  verzekering af
 • Stap 3 verzekering afsluiten
  Stap 2
  Geniet onbezorgd
  van je product
 • Stap 4 verzekering afsluiten
  Stap 3
  Heel makkelijk:
  jouw online klantportal!

Diefstaldekking

Diefstal van je kostbaarheden is helaas een veelvoorkomend risico dat je te allen tijde wilt vermijden. Het is belangrijk om je inboedel en kostbaarheden te beschermen tegen diefstal. Denk hierbij niet alleen aan je mobiele telefoon, maar ook aan andere waardevolle spullen in huis. Neem de nodige voorzorgsmaatregelen, zoals het beveiligen van je woning en het bewaren van waardevolle items op een veilige plaats. Lees meer over wat te doen bij smartphone diefstal.

Naast diefstal is het belangrijk om rekening te houden met andere gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en het is essentieel om jezelf te beschermen tegen de financiële gevolgen ervan. Overweeg daarom het afsluiten van een verzekering die dekking biedt voor onvoorziene gebeurtenissen, zoals ongelukken in huis of buitenshuis.

Bij de aanschaf van nieuwe apparaten, zoals een smartphone, laptop of andere kostbaarheden, is het belangrijk om na te denken over vervanging in geval van verlies of schade. Het is vaak verstandig om een verzekering af te sluiten die de kosten van vervanging dekt, zodat je snel weer over een nieuw apparaat kunt beschikken.
Bij het afsluiten van een verzekering voor kostbaarheden is het belangrijk om te begrijpen welke gebeurtenissen gedekt worden. Een goede verzekering biedt dekking tegen verschillende gebeurtenissen, zoals inbraak, verlies, brand en andere onvoorziene omstandigheden. Zorg ervoor dat je de polisvoorwaarden grondig doorneemt om te weten welke gebeurtenissen precies gedekt zijn.

Het melden van schade is een cruciale stap bij het indienen van een claim bij je verzekeraar. Wanneer je telefoon is verzekerd bij Nowinsure is het melden van schade via ons klantenportaal met een druk op de knop geregeld. Hierdoor kan de schadeafhandeling snel en efficiënt verlopen, zodat je op tijd de vergoeding kunt ontvangen of de nodige reparaties kunt laten uitvoeren.

Klantvriendelijke service en snelle afhandeling

Bij het kiezen van een verzekering voor je mobiele telefoon is het belangrijk om te kijken naar de reputatie van de verzekeraars. Er zijn veel verzekeraars op de markt die verschillende niveaus van dekking bieden. Het is verstandig om te onderzoeken hoe tevreden andere klanten zijn met de verzekeraar, hun klantenservice en de afhandeling van schadeclaims. Lees reviews en vraag indien mogelijk naar ervaringen van anderen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Het beschermen van je mobiele telefoon met een goede verzekering kan je gemoedsrust geven. Een telefoonverzekering biedt dekking tegen verschillende risico’s, zoals diefstal, schade en verlies. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je telefoonverzekering voldoende dekking biedt en aansluit bij je behoeften.

Het hebben van een volledige dekking betekent dat je gedekt bent tegen diverse situaties, zoals valschade, waterschade en diefstal. Het is essentieel om de polisvoorwaarden te lezen en te begrijpen welke specifieke dekkingen worden geboden. Zo weet je precies wat er gedekt wordt en wat niet.

Bij het afsluiten van de beste telefoonverzekering is het belangrijk om ook rekening te houden met de reputatie van de verzekeraar als het gaat om de afhandeling van schademeldingen. Een soepel en efficiënt proces voor het indienen van schadeclaims kan van grote waarde zijn als er zich een incident voordoet. Bekijk daarom of de verzekeraar een gebruiksvriendelijk klantenportaal heeft waar je gemakkelijk schademeldingen kunt indienen en de voortgang kunt volgen.

Een goede klantenservice is ook een belangrijk aspect bij het afsluiten van een verzekering. Het is prettig om te weten dat je bij vragen of problemen kunt rekenen op snelle en professionele ondersteuning. Controleer of de verzekeraar een goede klantenservice biedt en gemakkelijk bereikbaar is via telefoon, e-mail of online chat.

Bij het afsluiten van een telefoonverzekering is het dus essentieel om te kijken naar de klantbeleving en -ervaring. Daarom zeggen we bij Nowinsure: neem de tijd om te vergelijken op basis van klantreviews, dekking, schadeafhandeling en klantenservice, maar weet: je telefoon verzekerend doe je het beste bij Nowinsure.

Thijs van Dam

Mijn naam is Thijs. Ik schrijf voor Nowinsure over verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. Mijn doel is om het kiezen voor de juiste verzekering begrijpelijk, leuk en soms zelfs een beetje spannend te maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw apparaten goed beschermd zijn.

Top 10 meest gestelde vragen

De telefoonverzekering van Nowinsure dekt verschillende vormen van schade aan je telefoon, zoals val-, stoot-, en waterschade, evenals schade als gevolg van diefstal en vandalisme, afhankelijk van het gekozen verzekeringsplan.

De telefoonverzekering van Nowinsure dekt fysieke schade aan je telefoon, inclusief gebroken schermen, defecte onderdelen, en waterschade. Ook diefstal en vandalisme zijn doorgaans inbegrepen, afhankelijk van het gekozen verzekeringspakket.

Je kunt gemakkelijk een telefoonverzekering bij Nowinsure afsluiten door online naar onze website te gaan en het gewenste verzekeringsplan te selecteren. Volg daarna eenvoudig de instructies om je telefoon te registreren en de verzekering af te sluiten.

Nowinsure biedt verschillende verzekeringsplannen voor telefoons, variërend in dekking en prijs. We hebben basisplannen die bescherming bieden tegen de meest voorkomende schades, evenals uitgebreidere plannen met extra dekkingsopties.

Ja, je kunt je oude telefoon ook verzekeren bij Nowinsure, mits deze nog goed functioneert en in goede staat verkeert op het moment van inschrijving. Er kunnen echter bepaalde beperkingen van toepassing zijn, afhankelijk van de leeftijd en conditie van het toestel.

Als je telefoon beschadigd is, dien dan eenvoudig een claim in via ons online klantportaal of neem contact op met onze klantenservice. We begeleiden je door het claimproces en zorgen voor een snelle afhandeling.

Ja, diefstal van je telefoon is meestal gedekt door de telefoonverzekering van Nowinsure, mits je dit hebt opgenomen in je gekozen verzekeringspakket. We raden aan om de polisvoorwaarden te controleren voor specifieke details over de dekking.

Ja, hoewel onze verzekering een breed scala aan schade dekt, zijn er bepaalde uitsluitingen en beperkingen die van toepassing kunnen zijn, zoals schade door opzet, nalatigheid of schade aan accessoires. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Je kunt wijzigingen in je verzekeringsgegevens eenvoudig doorgeven via ons klantportaal of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je een nieuw toestel hebt gekocht, zorgen we ervoor dat je verzekeringsdekking wordt bijgewerkt.

Ja, waterschade aan je telefoon wordt doorgaans gedekt door de telefoonverzekering van Nowinsure, mits je deze dekking hebt opgenomen in je verzekeringsplan. Zorg ervoor dat je de polisvoorwaarden controleert voor specifieke details over de dekking van waterschade.