Over ons

Ontdek het gemak van verzekeren bij nowinsure.com

Wij zijn nowinsure.com. Ons doel is om jou te laten genieten van je aankoop, zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele schade en/of diefstal. Daarom hebben wij voor al jouw elektronische apparaten een verzekering. Je kan bij ons terecht voor een verzekering van je telefoon tot je smartwatch en je laptop. De aanschaf van al je elektronische apparatuur brengt vaak een behoorlijke investering met zich mee. Zonde als je daarom niet zorgeloos kunt genieten van je aankoop, uit angst voor schade en/of diefstal. Met ons uitgebreide aanbod verzeker je alles wat je wil gemakkelijk bij één verzekeraar. Wel zo gemakkelijk.

Gemakkelijk verzekeren, zoals het hoort

Met ons team doen we er alles aan om verzekeren zo simpel mogelijk te maken. Daarom is het afsluiten van een verzekering bij ons zo gebeurd. Daarnaast profiteer je bij nowinsure.com van een wereldwijde dekking, zodat je nooit hoeft na te denken of je je verzekering moet aanpassen als je op reis gaat. En wist je dat onze verzekeringen tot wel 12 maanden na aankoop af te sluiten zijn? Geen haast na aankoop van je product, maar je verzekering afsluiten op een moment dat het jou uitkomt. En heb je de pech dat je apparaat inderdaad schade oploopt? Dan is één telefoontje genoeg om alles in gang te zetten.

Snelle reparatie of een vervangend product

Gaat je mobiel, camera, laptop of andere apparaat kapot, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk verder. Bij nowinsure.com snappen we dat je geen dag langer dan noodzakelijk zonder jouw spullen wilt zijn. Daarom zorgen we voor snelle reparatie of voor een vervangend product. We zijn elke werkdag bereikbaar om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De klant staat centraal

Bij nowinsure.com draait het om jou. We zetten dan ook net dat stapje harder om te zorgen dat jij als klant je gehoord voelt. Ben jij op zoek naar een goede verzekering, zonder kleine lettertjes, met daarbij een uitstekende service? Welkom bij nowinsure.com.

Daarnaast is nowinsure.com aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg Keurmerk die garant staat voor veilig en betrouwbaar winkelen op het Internet. Bekijk hier ons certificaat.

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met nowinsure.com? Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 010 – 206 86 75, bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur, of via info@nowinsure.com. Wij streven ernaar om e-mails tijdens openingstijden binnen 24 uur te beantwoorden. Mail je ons in het weekend, dan behandelen we jouw bericht zo snel mogelijk na het weekend.

nowinsure.com is een onderdeel van Harmony Financial Services B.V.
Bedrijfsgegevens:
KVK nr: 24316009
BTW nr: NL810950984B01

AFM-vergunning:
12004420

Adres:
Admiraliteitskade 62
3063 ED Rotterdam

Thijs van Dam

Mijn naam is Thijs. Ik schrijf voor Nowinsure over verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. Mijn doel is om het kiezen voor de juiste verzekering begrijpelijk, leuk en soms zelfs een beetje spannend te maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw apparaten goed beschermd zijn.