Daarom ben je verzekerd:

 • Afsluiten tot 6 maanden na aankoop

 • Bij ons geen poliskosten

 • Tot 14 dagen bedenktijd

 • Maandelijks opzegbaar (minimale looptijd 3 maanden)

 • Achteraf betalen

 • Wereldwijde dekking

 • Zowel particulier als zakelijk afsluiten

Voorwaarden en verzekeringskaart:

Laptop verzekeren

Bereken je premie in ⏱️ 30 sec
Nee
Ja
Verzekeren vanaf

Premie incl. assurantiebelasting.

Een initiatief van harmony-logo

Daarom ben je verzekerd:

 • Afsluiten tot 6 maanden na aankoop

 • Bij ons geen poliskosten

 • Tot 14 dagen bedenktijd

 • Maandelijks opzegbaar (minimale looptijd 3 maanden)

 • Achteraf betalen

 • Wereldwijde dekking

 • Zowel particulier als zakelijk afsluiten

Voorwaarden en verzekeringskaart:

Hiervoor is je laptop straks verzekerd

Valschade
Bescherming tegen schade door vallen, zoals gebarsten schermen of kapotte onderdelen. Zelfs een kleine val kan aanzienlijke schade veroorzaken aan je laptop.
Stootschade
Dekking voor schade door stoten en vallen. Je laptop is beschermd tegen harde klappen die interne en externe schade kunnen veroorzaken.
Ongevalschade
Verzekerd tegen onverwachte ongevallen. Of het nu een val is of een botsing, je laptop is gedekt tegen alle onvoorziene gebeurtenissen.
Waterschade
Bescherming tegen waterschade door ongelukjes, zoals omgevallen drankjes of als je je laptop in het water laat vallen.
Defecten na de garantie
Dekking voor mechanische en elektronische defecten na afloop van de fabrieksgarantie. Je laptop blijft beschermd tegen storingen, zelfs na jaren van gebruik.
Schade door brand of bliksem
Je laptop is verzekerd tegen schade door brand en bliksem.
Schade door overspanning
Dekking voor schade door stroompieken en overspanning.
Schade door dieren
Bescherming tegen schade veroorzaakt door huisdieren of andere dieren.
Schade door eigen schuld
Verzekerd tegen schade door eigen schuld, zoals het per ongeluk laten vallen van je laptop of een drankje erop morsen.
Andere externe oorzaken
Dekking voor schade door externe oorzaken zoals extreme weersomstandigheden of ongelukken buiten je controle.
Diefstal / Beroving
Je laptop is verzekerd tegen diefstal en beroving, inclusief roof en inbraak uit afgesloten voertuigen.
Optioneel
 • Valschade
 • Stootschade
 • Ongevalschade
 • Waterschade
 • Defecten na de garantie
 • Schade door brand of bliksem
 • Schade door overspanning
 • Schade door dieren
 • Schade door eigen schuld
 • Andere externe oorzaken
 • Diefstal / Beroving
 • Optioneel
laptop-dekking

Laptop verzekeren bij Nowinsure

Er valt veel voor te zeggen om je laptop te verzekeren. Net als een smartphone is een laptop gemaakt om mee te nemen voor onderweg. Dat doen we dan ook regelmatig, met alle risico’s van dien. Want buitenshuis zit een ongeluk in een hoekje dat net iets ruimer is dan thuis. Een kort moment van onoplettendheid kan leiden tot val-, stoot- of waterschade. Daarnaast bestaat er het weliswaar kleine, maar niettemin reële gevaar van diefstal. De financiële implicaties die al deze gebeurtenissen hebben zijn per definitie ongewenst. En hoewel de laptop als apparaat een alledaagse verschijning is geworden, zijn laptops niet per se goedkoop (budget is een van de aandachtspunten bij de keuze voor een nieuwe laptop. Alle aandachtspunten lees je hier) . Zeker niet de razend populaire maar prijzige MacBook modellen van Apple, die eerder alleen maar duurder dan goedkoper lijken te worden. Een dergelijke laptop laten repareren of (erger nog) vervangen kan al snel flink in de papieren lopen.

Een verzekerde laptop is beschermd tegen de bovenstaande risico’s. Tegenover een maandelijkse premie staat de verzekering dat de financiële last van schade of diefstal minimaal is. Dit zal niet voor iedereen interessant zijn. Fungeert jouw laptop in de praktijk als een draagbare versie van de traditionele PC die het bureau niet verlaat (lees dan ook eens over de ontwikkeling van de laptop door de jaren heen)? Dan zijn de risico’s minimaal. Voor diegenen die regelmatig met hun laptop erop uittrekken is een verzekering daarentegen wel degelijk het overwegen waard. Laten we de belangrijkste redenen voor het verzekeren van een laptop nog eens op een rij zetten:

 • Schade. Een plotselinge val, een kop koffie die per ongeluk wordt gemorst of een andere onverwachte gebeurtenis; schade aan je laptop kan altijd ontstaan en komt nooit uit. Een laptopverzekering betekent een snelle reparatie of vervanging tegen minimale kosten.
 • Diefstal en verlies. Een laptopverzekering biedt dekking in geval van diefstal of verlies van je laptop. Of je nu slachtoffer wordt van een inbraak, je laptop vergeet in het openbaar vervoer, of het apparaat verloren raakt tijdens het reizen, de verzekering zorgt ervoor dat je een vergoeding krijgt om een nieuwe laptop aan te schaffen.
 • Wereldwijde dekking. Als je vaak reist, is een laptopverzekering vooral nuttig, omdat het je dekking biedt in vrijwel elk land. Of je nu voor zaken of plezier reist, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je laptop beschermd is, waar je ook bent.
laptop-schade

Schade – Jouw laptop verdient bescherming

Een laptop is allang niet meer alleen een apparaat, het is een verlengstuk van jezelf. Het is je venster op de digitale wereld, je creatieve uitlaatklep, het moderne gereedschap van de creërende en lerende mens (en dit wordt in de toekomst niet anders). Maar soms kunnen ongelukken gebeuren die je laptop kunnen beschadigen. Een plotselinge val kan het scherm doen barsten, een kop koffie die ongelukkig wordt gemorst kan waterschade veroorzaken, en onverwachte gebeurtenissen kunnen resulteren in schade die je nooit had kunnen voorspellen. In zulke momenten wil je liever geconfronteerd worden met hoge reparatiekosten of vervangingskosten, laat staan dat je lang zonder laptop zit.

Gelukkig biedt een laptopverzekering van Nowinsure de gemoedsrust die je nodig hebt. Met de juiste verzekering kun je rekenen op een snelle reparatie of vervanging van je laptop tegen minimale kosten. Dit betekent dat je snel weer aan de slag kunt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële impact van de schade. Bovendien heeft de reparatie van je laptop nog bijkomende voordelen, daarover lees je hier.

Diefstal en Verlies – Zekerheid in elke situatie

De wereld zit vol verrassingen en helaas niet alleen maar prettige. Diefstal en verlies van je laptop kunnen een grote klap zijn, zowel financieel als emotioneel. Stel je voor dat je het slachtoffer wordt van een inbraak, je laptop vergeet op een drukke plaats of het apparaat verliest tijdens een reis. Stuk voor stuk situaties waar je liever niet aan denkt. Met een laptop verzekerd bij Nowinsure hoeft dat ook niet. Of je nu thuis bent of in het buitenland reist, je kunt erop vertrouwen dat je verzekering je dekking biedt in geval van diefstal of verlies. Als het ondenkbare gebeurt, zullen wij ervoor zorgen dat je een vergoeding krijgt om een nieuwe laptop aan te schaffen. Je kunt dus snel weer aan de slag.

Wereldwijde Dekking – Bescherming overal ter wereld

In een steeds meer geglobaliseerde wereld kan je laptop je trouwe metgezel zijn, waar je ook gaat. Of je nu veel reist voor zaken, nieuwe culturen verkent in verre landen of dichterbij huis je horizon verbreedt, je laptop is altijd bij je. Maar met grotere mobiliteit komen ook grotere risico’s. Wat als je laptop wordt gestolen of beschadigd raakt terwijl je in een ander land bent? Een laptopverzekering met wereldwijde dekking is het antwoord op dit probleem, waar je ook bent.

  Zo eenvoudig werkt het

 • verzekering-afsluiten-stap-1
  Stap 1
  Sluit een
  verzekering af
 • verzekering-afsluiten-stap-2
  Stap 2
  Geniet onbezorgd
  van je product
 • verzekering-afsluiten-stap-3
  Stap 3
  Schade, defect of diefstal?
  Snel online geregeld!
laptop-reparatie

Laptop verzekeren in 2 minuten

Een laptop gebruik je vaak. Er staat belangrijke informatie op en voor de meeste mensen is hun laptop onmisbaar. Daarom hebben wij onze verzekering zo gemakkelijk mogelijk ingericht. Is je laptop beschadigd? Log in op mijn account en we zetten het proces gelijk voor je in werking. Ook kan je kiezen voor een optionele diefstalverzekering. Daardoor ben je ook bij diefstal verzekerd van een nieuwe laptop, zodat je snel weer verder kunt werken! Dit is zeker handig als dit om een zakelijke laptop gaat. We maken geen onderscheid tussen een laptop voor zakelijk of privé gebruik. Beiden kan je bij ons verzekeren. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Bij nowinsure.com betaal je voor jouw laptopverzekering een bedrag al vanaf €4,99 per maand!

Welke laptops kan je verzekeren bij nowinsure.com

Je kan bij ons allerlei soorten laptops verzekeren. Gaat het om je gaming laptop, heb je een 2 in 1 laptop of wil je je MacBook verzekeren? Geen enkel probleem! Benieuwd of we ook een laptop verzekering hebben voor jouw laptop? Bekijk gemakkelijk welke verzekering we kunnen bieden voor jouw laptop door de gegevens in te vullen. Je kan bij ons de volgende merken verzekeren: HP, Dell, Acer, Toshiba, Asus, Apple, Sony, Lenovo, Microsoft, MSI, Samsung, Razer, Medion, Huawei en Alienware . Het is dus geen probleem om je Notebook, Chromebook, ProBoo of Ultrabooks bij ons te verzekeren!

Top 5 meest gestelde vragen

In de regel loopt uw verzekering minimaal drie maanden. Daarna wordt uw polis maandelijks automatisch verlengd met een maand.

U kunt de polis elke dag opzeggen met inachtneming van de geldende opzegtermijn van één maand.

Ja. Wij verzekeren alleen onbeschadigde producten. Om deze reden vragen wij u dan om een paar productfoto’s. Nadat u de polis hebt aangevraagd, ontvangt u een e-mail met daarin een link om de foto’s te uploaden. De productfoto’s dienen binnen 14 werkdagen toegezonden te worden. Doet u dat niet dan komt na 14 dagen de polis te vervallen.

Nadat wij uw foto’s hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

De volgende gegevens ontvangen wij graag per e-mail:

 • Foto van de voorkant van het product
 • Foto van de achterkant van het product
 • IMEI-nummer, in het geval van een smartphone
 • Serienummer, in het geval van overige producten

Nee. Betaling aan nowinsure.com kan alleen via een automatische incasso. Hiervoor geeft u een machtiging af bij het aanvragen van de verzekering. Het is niet mogelijk de premies te betalen met een acceptgiro of met een handmatige overschrijving. Hierdoor besparen we kosten en houden we uw premie laag.

Dit kan verschillen per polis. De hoogte van uw eigen risico kunt u berekenen in de calculator op onze site